genel

Survivor All Star’da yarışmacıların haftalık ücretleri hayrete düşürdü!

Her yeni dönemi büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor’da, yarışmacıların haftalık ücretlerinin 60 bin ila 100 bin lira arasında olduğu ileri sürüldü.

Abone Ol

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara öfkelenerek sandalye fırlattığı görüntüler sonrası Survivor sosyal medyayı sallıyor.

Bu yıl All Star dönemiyle ekranlarda olan Survivor'da en son olarak Turabi ve Nihat sakatlıklarından dolayı yarışmadan ayrılma kararı almı onların yerine ise Avatar Atakan, Hilmi Cem ve Sema Aydemir kadroya eklenmişti.

Her yeni bölümü ile izleyiciyi merakta bırakan Survivor’a ilişkin detaylar sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Survivor en çok merak edilenler içerisinde ise yarışmacıların kazandıkları ücretler araştırılıyor.

Survivor’ı yakından takip edenler yarışmacıların haftalık olarak ne kadar ücret kazandıklarını merak ediyor. Sosyal medyada ileri sürülen tutarlara göre yarışmacılar haftalık olarak 60 bin TL ile 100 bin TL civarlarında para alıyorlar. Ancak hangi yarışmacının ne kadar kazandığı hakkında net binbir ifade söz konusu değil. Katıldığı bir TV programında Survivor'ın bir sezonluk ücretini duyuran Acun Ilıcalı, "Survivor'ın bir sezonu 12-13 milyon dolara mal oluyor, bunu yapabilmemiz için sürenin biraz uzun olması gerekiyor" sözleriyle dikkatleri üzerine toplamıştı.