genel

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç? 2020 Survivor Nisa Bölükbaşı Sercan Yıldırım ile ne konuştu?

Abone Ol

Survivor 2020'de heyecan, yeni bölümler ile kaldığı yerden devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının aynı adada buluşmasının ardından Survivor Sercan ile Nisa arasındaki aşk dedikoduları da iyice artmıştı. 49. bölümde baş başa bir konuşma yapan ikilinin durumu ve sevgili olup olmadıkları da merak ediliyor. Bu doğrultuda, Survivor Nisa'nın hayatı da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Vatandaşlar, '2020 Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında, boyu kaç ve aslen nereli?' sorularına yanıt arıyor. Peki, Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında, nereli ve Sercan Yıldırım'a neler söyledi? İşte, biyografisi...

Ekranların uzun soluklu programı Survivor 2020'de heyecan, yeni bölümleri ile sürüyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının aynı adada buluşmasının ardından Survivor Sercan ile Nisa arasındaki aşk dedikoduları da artmıştı. 49. bölümde baş başa bir konuşma yapılan ikilinin durumu, ne konuştukları ve sevgili olup olmadıkları da merak ediliyor. Bu doğrultuda, Survivor Nisa'nın hayatı da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Vatandaşlar, '2020 Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında, boyu kaç ve aslen nereli?' sorularına yanıt arıyor. Peki, Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında, nereli ve Sercan Yıldırım ile konuştu? İşte, biyografisi ve ikilinin konuştukları... NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE BOYU KAÇ? Haberimizden, 2020 Survivor Nisa'nın biyografisi hakkında bilgi edinebilirsiniz. Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998'de Çekya'nın başkenti Prag'ta doğdu. İşte, hayatı;

Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998'de Çekya'nın başkenti Prag'ta doğdu. Nisa, 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı.

15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor. Nisa'nın boyunun 1.70 olduğu internette yer alan bilgiler arasında.

Nisa Bölükbaşı'ya platonik bir aşk beslediği belirtilen Sercan Yıldırım, Nisa ile konuştu. Sercan, "İnsanlar burada kendi içerisinde duygusal bir şeyler de yaşıyor. Sen ne düşünüyorsun?" diyerek Nisa'ya olan duygularını ifade etti.

NİSA: "BÖYLE BİR ŞEY YOK" Nisa ise "Her şey için teşekkür ederim. Böyle bir şey yok. Ersin ağabeyi nasıl görüyorsam sen de öylesin. Mert ağabeyi de öyle" diyerek Sercan'ı reddetti. Sercan Yıldırım'ın yanıtı ise "Sıkıntı yok, anlaştık" şeklinde oldu

SERCAN YILDIRIM KİMDİR? Survivor'ın başaralı yarışmacısı Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da doğdu. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Survivor'da aşk iddiaları ile gündeme gelen Sercan Yıldırım,2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşadı. Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşamasıyla birlikte 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuş, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giymiştir.

Bekar olan Sercan Yıldırım, geçtiğimiz yıllarda Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar ve Tuvana Türkay ile olan ilişkileri ile konuşulmuştu.