genel

Survivor'da dikkat çeken an! Konseyde bomba hareket

Abone Ol

Survivor 2021'in yayınlanan son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Elenen kişinin belli olduğu konseyde hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımında gergin anlar yaşandı. Elenen kişinin belli olduğu konseyde Poyraz'ın tepkisi herkesi şaşırttı.

Survivor'da bu akşam hem eleme hem de oyun heyecanı vardı. Önce iletişim oyununu oynayan iki takım daha sonra konseye geldi. Gönüllüler konseyde iki aday çıkarmak zorunda kaldı. Eleme adayı olan Poyraz en çok sms alan kişi oldu. Poyraz'ın adaylığı bu nedenle düşmüş oldu. Gönüllüler takımında Poyraz'dan sonra en çok oyu alan ikinci isim Dora oldu.

Poyraz, 'Ben kesinlikle gitmeyeceğini düşündüğüm için takımımızın en iyi oyuncularından biri olan Ayşe'yi söylemek istiyorum" dedi. Böylece ikinci eleme adayı Ayşe oldu. Ayşe, "Beklemediğim bir şey değildi açıkçası. Başından beri konuşulmuş şeyler döndüğü için ben de bunlardan biriyim büyük ihtimalle. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bugün gerçekten buranın hakkını veremeyen biri gider" açıklamasında bulundu.

Dora ise "Buraya geldiğimden beri her zaman söylediğim tek kelime var o da takım. Benim de her zaman takım dediğim için bunu desteklemem gerektiğini düşünüyorum. Takımdan gideceğini de düşünmüyorum o yüzden kaptanımız Reşat diyorum." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı adaya veda eden ismi açıkladı. Duygu, Ayşe ve Reşat arasında geçen eleme sürecinde adaya veda eden isim Duygu oldu. Duygu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bunun olacağını biliyordum. Şu an kaybetmiş gibi görünüyor olabilirim ama çok güzel duyguların farkına vardım. Aile ne demek onun farkına vardım. Samimiyet bu hayatta benim için çok önemli şey oldu. Sivri dilli ve sert biriyim. Bu benim hayattaki en büyük problemim. Ben böyle biriyim. Bazen olmuyor iletişim tutmuyor. Benim yolum buraya kadarmış.

DİKKAT ÇEKEN AN Öte yandan Duygu ve Poyraz arasında adanın ilk gününden beri gerginlik yaşanıyordu. Duygu vedalaşmak için herkese sarılmaya başladı fakat o anda Poyraz ayağa kalktı ve Duygu'ya sarılmadı.

O anlar ekranlara böyle yansıdı.

EMİN SAKATLIĞI NEDENİYLE AYRILDI Gönüllüler takımında konsey ve oyun öncesi hüzün vardı. Yarışmanın sevilen ismi Emin sakatlığı nedeniyle adaya veda etti. 'Hissettiğim çok şey var' diyerek söz başlayan Emin, "Biz burada bir takım değil aile olduk. Şampiyonluğa gideceğimden emindim. Buraya gelmek hayalimdi.3 senedir burada olmayı çok istiyordum. " açıklamasında bulundu. Emin arkadaşlarına ve adaya vedasında gözyaşlarını tutamadı. Arkadaşları sağlıktan önemli hiçbir şey yok diyerek Emin'i teselli etti.