genel

Tasarımıyla Göz Kamaştıran Renault Captur Fiyatlarını Düşürdü..

Tasarımıyla göz kamaştıran, Renault Captur fiyatlarını dibe indirdi. Modelin bazı özelliklerini ve fiyat listesini sizler için hazırladık. İşte diğer detaylar..

Abone Ol

Türkiye otomotiv sektörünün önemli markalarından biri olan Renault, sıfır otomobil pazarındaki hareketi sağlamak amacıyla çeşitli kampanyalarla göz kamaştırıyor. Özellikle B-SUV segmentindeki iddialı modeli Renault Captur, çeşitli avantajlı fırsatlarla tüketicilere sunularak satış rakamlarını artırmayı amaçlıyor. Fiyatlarının 1.347.000 TL'den başladığı bu kampanyalı dönemde, Captur modeli özellikle tasarımı, performansı ve sürüş konforuyla öne çıkan özellikler barındırıyor.

Renault Captur özellikleri arasında şunlar yer alıyor; Türkiye'de 1.3 litrelik hibrit motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. Bu motor, 140 beygir gücü üretirken, tam otomatik şanzımanla birleşerek sürüş deneyimine katkı sağlıyor. 

Hibrit teknolojisi, çevre dostu bir sürüş deneyimi sunarken aynı zamanda yakıt ekonomisiyle de öne çıkıyor. Özellikle şehir içi kullanım için ideal olan bu motor seçeneği, sakin ve ekonomik bir sürüş sunarak günlük yaşantıda rahat bir performans sunuyor. 

Captur, geniş iç mekanı, kullanıcı dostu teknolojik özellikleri ve güvenlik sistemleriyle ön plana çıkıyor.

Şehir içi ve şehir dışı kullanım için uygun olan bu B-SUV modeli, genç ve dinamik kullanıcı kitlesini hedef alarak geniş bir müşteri yelpazesinin beğenisine sunuyor.

Aracın fiyatlarını ve donanım seçeneklerini sizler için hazırladık. İşte fiyatlar!

Touch Plus 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg Fiyatı: 1.347.000 ₺

Icon 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg Fiyatı: 1.403.900 ₺

R.S. Line 1.3 Mild Hybrid EDC 155 bg Fiyatı: 1.538.900 ₺