genel

Toyota Corolla Cross modelinde dev fırsat!

Otomobil sektörünün zirve markalarından biri olan Toyota Şubat ayında kaçırılmayacak bir fırsatla geldi. İşte Toyota Corolla Cross güncel fiyat listesi…

Abone Ol

Toyota'nın SUV sınıfındaki yeni moddelleri arasında olan Corolla Cross, en göz kamaştıran C-SUV modellerinden birisi olarak araç severlerinin ilgi odağı olmayı başarıyor.

Oldukça günümüze ayak uyduran tasarımı, geniş iç alanı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle dikkatleri üzerine toplayan Corolla Cross, Toyota'nın kalite ve güvenilirlik bakımdan SUV sınıfına yükseltiyor.

Aracın 525 litrelik bagaj alanı, özellikle geniş aileler ve bagaj alanına fazla ihityacı olan sürücüler için mantıklı bir sçenek olarak değerlendiriliyor.

Bu geniş yükleme alanı ile Corolla Cross, C-SUV sınıfındaki standartları uyum sağlıyor üstelik bazı rakiplerini de sollamaya aday görünüyor.

Geniş bagaj alanı, uzun seyahatler, tatil hazırlıkları ve günlük gereksinimler için sürücülerine büyük bir avantaj sağlıyor.

Toyota Corolla Cross, tüm donanım paketlerinin sunduğu 1.8 litrelik hibrit motor ve tam otomatik şanzıman ikilisi ile performans ve yakıt tasarrufunu dengede tutumaya önem veriyor.

Bu motor ve şanzıman ikilisi, hem şehir içinde hem de şehir dışında yüksek performans avantajlarını karşılamayı başarırken, aynı zamanda az yakıt harcaması ve çevre dostu bir araç olmayı da ihmal etmiyor.

Toyota Corolla Cross, C-SUV sınıfındaki popülerliğini, kullanıcıların ihtiyaç ve gereksinimlerine yönelik tasarlanmış özellikleriyle destekliyor.

Araç, geniş iç alanı, rahat sürüş özellikleri, ultra güvenlik önlemleri ve ekonomik yakıt tüketimi ile sınıfında adından söz ettiriyor.

Toyota'nın güvenilirliği ve hibrit motor teknolojisiyle donatılmış Corolla Cross, SUV sınıfında aradığınız konforu ve performansı sun.

İşte Toyota Corolla Cross güncel fiyat listesi…

1.8 Hybrid Flame e-CVT Fiyatı: 1.575.000 TL

1.8 Hybrid Flame X-Pack e-CVT Fiyatı: 1.620.000 TL

1.8 Hybrid Passion X-Pack e-CVT Fiyatı: 1.884.000 TL

1.8 Hybrid Passion X-Pack Siyah Tavan e-CVT Fiyatı: 1.912.500 TL