genel

Toyota Yaris, Segmentindeki Rakiplerine Fark Atıyor! İşte Güncel Fiyat Listesi

Toyota, ilk kez bu rakama ulaşarak iddialı bir adım attı! Ülkemizde sevilen otomobil markalarından olan Toyota, Mart ayının sonuna doğru büyük bir sürprizle karşımıza çıktı. İşte Toyota Yaris'in güncel fiyat listesi

Abone Ol

Küçük sınıfın ikonik modellerinden biri olan Toyota Yaris, uygun fiyat seçenekleriyle tüketicileri cezbetmeye devam ediyor. Küçük sınıf hatchback modelleri arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Yaris, şık tasarımının yanı sıra uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

İç mekandaki kaliteli malzeme yapısı, aracın konforunu artıran önemli detaylar sunuyor. Ancak Yaris'in en zayıf yanı, bagaj hacminin darlığı olarak öne çıkıyor. 286 litrelik bir yükleme alanı sunan Yaris, bu açıdan rakiplerine kıyasla daha sınırlı bir alan sunuyor.

Toyota Yaris, baz donanım seviyesinde 1.5 litrelik benzinli motorla birlikte geliyor ve bu motora şaşırtıcı bir şekilde tam otomatik şanzıman eşlik ediyor. Çoğu rakip, genellikle manuel şanzımanla sunulurken, Yaris'in en temel paketinde bile tam otomatik şanzıman sunması, onu ciddi bir avantaj haline getiriyor.

Yaris'in bu motor ve şanzıman kombinasyonu, performans açısından şaşırtıcı derecede iyi. Ayrıca ekonomik yakıt tüketimiyle de şehir içinde rahat bir sürüş imkanı sunuyor.

Toyota'nın yetkili satıcılarında sahiplerini bekleyen Yaris'in donanım seçenekleri ve güncel fiyatlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. İşte Toyota Yaris'in Mart ayı güncel fiyat listesi:

1.5 Dream Multidrive S Fiyatı: 1.066.000 TL

1.5 Dream X-Pack Multidrive S Fiyatı: 1.136.500 TL

1.5 Flame Multidrive S Fiyatı: 1.157.500 TL

1.5 Flame X-Pack Multidrive S Fiyatı: 1.208.500 TL