genel

Ünlülerin fitness koçu Survivor Berkan Karabulut kimdir? Berkan Karabulut kaç yaşında, nereli? Lale Onuk...

Abone Ol

TV8 ekranlarında yayınlanan ve özellikle son dönemde büyük izlenme oranıyla reyting sonuçlarında birinci olan Survivor'da dikkat çeken yarışmacılar arasında Berkan Karabulut var. Ünlülerin fitness antrenörlüğünü yapan Survivor Berkan Karabulut kimdir? Bugün Survivor'da ödül ve erzak oyunu oynanacak, oyunun fragmanında eski Bursaspor ve Galatasaray oyuncusu Sercan Yıldırım ile tartışan Berkan Karabulut, birleşme partisi gecesinde de telefonla bağlanan Zeynep Bastık'ın arkadaşı çıkmıştı. İşte Survivor Berkan Karabulut'un hayatı...

Survivor izleyicileri sadece Berkan Karabulut hakkında değil sevgilisi Lale Onuk hakkında da araştırmalar yapıyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının favorileri arasında gösterilen Survivor Berkan kimdir? Yarışmaya katılmadan önce ünlülerin fitness antrenörlüğünü yapan Berkan Karabulut; sporcu kimliğiyle dikkat çekiyor. Daha önce Survivor'da yarışan Ezgi Avcı, oyuncu Müjde Uzman ve Aytaç Şaşmaz; Berkan'ın öğrencileri arasında yer alıyor. Birleşme gecesi öncesi Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk da çok konuşulmuştu. SURVİVOR FAVORİLERİNDEN BERKAN KARABULUT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Kişisel Eğitimci ve pilates hocasıdır. Aynı zamanda Fit2Move işletmesinin sahibi olan Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine çalışmaktadır. 2011 yılında Bilecik Üniversitesi'nde okumaya başlayan Berkan Karabulut, 2015 yılında eğitimini tamamlayıp mezun olmuştur.

Survivor programının yeni yarışmacısı kişisel eğitimci ve pilates hocasıdır. Aynı zamanda özel bir işletmenin sahibi olan Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine çalışmaktadır. Genç yarışmacı, iki yıldır Lale Onuk'la birlikte.Birbirlerini 10 yıldır tanıdıklarını söyleyen Lale, katıldığı bir canlı yayında şunları söyledi: "Berkan ile 10 yıldır tanışıyoruz. Ben onu hep çok beğeniyordum ama şişmandım. 2018 yılında 2017 Miss Turkey birincisi olan arkadaşım Ecem Çırpan'la yarışmayı izlemeye gittik. Berkan da oradaydı..."

"Berkan beni tanıdı. 'Hala çok güzelsin' dedi. Bu benim için müthiş bir şeydi. Çünkü o beni tanıdığı zamanlarda şişmandım ve kendimi çok çirkin hissediyordum. Öyle gelişti olaylar." ifadelerini kullandı.