genel

Vizyona Girmesi Merakla Beklenen O Filmler

2023 yılnın son çeyreğine yaklaşırken kış ayında vizyona girmesi beklenen birbirinden güzel yapımlar beyaz perdede yerini aldı. İşte merakla beklenen o filmler.

Abone Ol

Son Akşam Yemeği 27 Ekim 2023 Yönetmen Levent Onan Senarist Ayla Hacıoğulları, Vilmer Özçınar Oyuncular: Onur Tuna, Pelin Akil, Engin Şenkan Son Akşam Yemeği, cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce 28 Ekim 1923 Pazar günü ve gecesi Çankaya Köşkü’nde yaşananlara odaklanıyor. Çankaya Köşkü, ülkenin kaderini değiştirecek kararlara imza atmak üzeredir. Yeni bir yönetim şekline geçiş tartışılmaktadır ve ertesi gün cumhuriyet ilan edilecektir. Köşkün mutfağında çalışan aşçıdan yamağa tüm çalışanlar hüzün ve mutluluk dolu bu yirmi dört saate şahitlik eder. Fragman için : https://www.youtube.com/watch?v=GmmyEyXFx0k

Freddy’nin Pizza Dükkanı’nda Beş Gece 3 Kasım 2023 Yönetmen Emma Tammi Oyuncular: Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Matthew Lillard Sorunlu bir güvenlik görevlisi, Freddy Fazbear's Pizza'da çalışmaya başlar. İşteki ilk gecesine giden adam, çok geçmeden gece vardiyasının düşündüğü kadar kolay geçmeyeceğini fark eder.

Çok Aşk 27 Ekim 2023 Yönetmen Kıvanç Baruönü Oyuncular: Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Tevhide Şebnem Sönmez Çok Aşk, bir yandan hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken bir yandan da hayatının aşkının kalbini kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor.

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı 8 Aralık 2023 Yönetmen Ali Akyıldız Oyuncular: Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral Yönetmen koltuğunda Ali Akyıldız'ın oturduğu Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi, 2014 yılında vefat eden sanatçı Murat Göğebakan'ın hayat hikayesini konu ediyor. 1968 yılında Adana'da doğan Murat Göğebakan'ın yaşamını konu alan "Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı" filmi, sanatçının hayatına doğum anıyla başlıyor.

Napolyon 24 Kasım 2023 Yönetmen Ridley Scott Oyuncular: Joaquin Phoenix, Rupert Everett, Ben Miles Napoleon, Napolyon Bonapart'ın sıradan bir askerden, Fransa İmparatoru'na yükselişinin hikayesini konu ediyor.

Çocuk ve Balıkçıl 27 Ekim 2023 / 2s 4dk / Animasyon, Dram, Macera Yönetmen Hayao Miyazaki Oyuncular: Soma Santoki, Masaki Suda, Takuya Kimura Çocuk ve Balıkçıl, ergenlik döneminde olan bir gencin hikayesini konu ediyor.

Kolpaçino 4 4'lük 24 Kasım 2023 / Komedi Yönetmen Kamil Çetin Oyuncular: Şafak Sezer, Aydemir Akbaş Kolpaçino filminin devam halkası olan komedi türündeki "Kolpaçino 4 4'lük", önceki hikayelerde kendisine kazık atan eski dostlarıyla hesaplaşmaya karar veren Özgür’ün hikayesini konu ediyor. Yönetmen koltuğunda Kamil Çetin'in oturduğu filmin senaryosunu Şafak Sezer kaleme alıyor

Ölümlü Dünya 2 1 Aralık 2023 / Komedi Yönetmen Ali Atay Oyuncular: Feyyaz Yiğit Çakmak, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak 2017 yapımı komedi türündeki "Ölümlü Dünya" filminin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Ali Atay oturuyor. Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin birlikte kaleme aldığı "Ölümlü Dünya 2"nin oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak, Alper Kul, Mehmet Özgür, Giray

3391 Km 12 Ocak 2024 / Dram Yönetmen Deniz Enyüksek Oyuncular: Derya Pınar Ak, Ahmet Haktan Zavlak 3391 Km, birbirlerinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen, sevginin güçlü bağını hissedebilen iki gencin hikayesini konu ediyor.