genel

Volkswagen T-Roc modelinde yeni kampanya! İşte fiyat listesi

Otomobil liderlerinden Volkswagen, T-Roc modelinde kaçırılmayacak bir indirim yaptı. İşte Volkswagen T-Roc Haziran ayı güncel fiyat listesi…

Abone Ol

Volkwagen, B-SUV sınıfında en çok tercih edilen T-Roc modeli için yeni bir kampanya başlattı. Araç, güçlü performansı ve heybetli görünümü ile araç tutkunlarının beğenisini toplamaya devam ediyor.

Volkswagen T-Roc, 150 beygir gücündeki motoru ve DSG şanzımanı ikilisiyle göz kamaştırııyor. Bu güçlü motor, aracın yüksek bir performans sunmasına yardımcı olurken, DSG şanzıman ise pürüzsüz ve hızlı vites hareketleri ile sürüş rahatlığını iki katına çıkarıyor.

T-Roc, hem şehir içi hem de uzun seyahatlerde üstün bir başarı göstererek kullanıcılarına konforlu ve güvenli bir sürüş tecrübesi yaşatıyor.

Aracın baz donanım seviyesindeki fiyatı ise 1.805.000 TL olarak paylaşıldı. Bu fiyat, T-Roc’un sağladığı yenilikler ve performans değerlendirildiğinde rakipleriyle kıyasıya rekabet ediyor.

Volkswagen T-Roc’un güvenlik donanımları da oldukça kapsamlı. Adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı ve otomatik acil fren sistemi gibi gelişmiş güvenlik özellikleri, sürüş güvenliğini artırarak, T-Roc’u aileler ve güvenlik konusunda hassas sürücüler için mantıklı bir tercih olarak değerlendiriliyor.

İşte Volkswagen T-Roc Haziran ayı güncel fiyat listesi…

1.5 TSI 150 PS DSG Life Fiyatı: 1.805.000 TL

1.5 TSI 150 PS DSG Style Fiyatı: 1.947.000 TL

1.5 TSI 150 PS DSG R-Line Fiyatı: 2.170.000 TL