genel

Volkswagen’den Mayıs ayında dev kampanya! İşte detaylar..

Araç dünyasının lider markalarından biri olan Volkswagen Mayıs ayında sürpriz bir giriş yaptı. İşte modelin özellikleri ve fiyat listesi…

Abone Ol

Volkswagen Türkiye internet adresinde kampanya fırsatlarına yönelik yeni bir sürpriz yaptı.

Volkswagen Türkiye yetkilelerin gelen açıklamalara göre sayısal olarak bir bilgilendirme yapmadı. Ancak Polo, Taigo ve T-Cross modelinde anahtar teslim fiyatı üzerinden indirime gittiklerini duyurdu.

Öyleyse lider marka Volkswagen Türkiye avantajlarında neler yer alıyor? İşte detaylar…

Ülkemizde her modeli göz kamaştıran Volkswagen kampanyasını paylaştı…

“Bugün Günlerden Volkswagen! Volkswagen’den 17 Mayıs’a kadar kaçırılmayacak fırsatlar! Polo, Taigo ve Yeni T-Cross, 17 Mayıs’a kadar geçerli özel fırsatlarla şimdi Volkswagen Yetkili Satıcılarında! Unutmayın! İnternet sitemizde yayında olan tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listelerimizin üzerinden uygulanacak olan özel indirimler hakkında bilgi, sadece Volkswagen Yetkili Satıcılarında. Son gün 17 Mayıs!”

Bahsedilen bu modellerin başlangıç fiyatlarına değerlendirdiğimizde ise gözle görülür bir indirim sizleri bekliyor.

Volkswagen Polo 1.0 80 PS Manuel Impression 1.109.000 TL etiketle satışa sunuluyor. Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115 PS Manuel Life 1.493.000 TL etiketle yansıtılmış.

Volkswagen Taigo 1.0 TSI 95 PS Manuel Life başlangıç fiyatıysa 1.420.000 TL olarak açıklanıyor. Bunlar başlangıç fiyatları.

İşin piyasada duyulan, konuşulan kısmı nasıl? Volkswagen Taigo modelinde 350 bin TL’nin biraz üzerinde bir indirim uyguladıkları söyleniyor.

Konuşulan en net satış fiyatı 1.250.000 TL olduğu açıklanıyor. Yeniden tasarlanan Volkswagen T-Cross modelini 1.300.000 TL’ye satışa sundukları söyleniyor.

Volkswagen Polo modelindeyse 1.050.000 TL civarında bir fiyat söylentisi var. Bunlar piyasaya sızan iddialar, resmi bir açıklama olarak değerlendirilmiyor.

Eğer bu bilgiler size yeterli gelmediyse isterseniz marka yönetiminin belirttiği gibi Volkswagen Yetkili Satıcılarıyla iletişim kurmanız daha doğru olacaktır.