genel

WhatsApp kullananlar dikkat! Instagram’ın meşhur özelliği geliyor

WhatsApp kullananlar dikkat! Instagram’ın meşhur özelliği geliyor

Abone Ol

Dünya genelinde geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan WhatsApp, popüler bir mesajlaşma uygulaması olarak öne çıkıyor. Şimdi, Instagram'da sıkça kullanılan bir özellik olan çift dokunmalı mesaj tepki özelliği, WhatsApp kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. İşte bu yeni özelliğin detayları...

WhatsApp kullananlar dikkat, bu haber sizi ilgilendiriyor... Mesajlaşma uygulamasına yeni bir özellik geliyor. WhatsApp, sosyal medya platformu Instagram'ın ünlü çift dokunmalı mesaj tepki özelliği üzerinde çalışıyor. Çok konuşulacak özellikle birlikte kullanıcıların sohbetlerde hızlı tepki vererek zamandan tasarruf etmesi bekleniyor.

ÇİFT DOKUNMA ÖZELLİĞİ NEDİR? - Dünya genelinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a gelecek olan özellik, kullanıcıların bir mesaja iki kez dokunarak basitçe tepki vermesine olanak tanıyor. Bu özellik, kullanıcı etkileşimini geliştirmenin bir yolu olarak düşünülüyor.

NASIL KULLANILACAK? - Kullanıcılar, mesaja iki kez dokunarak anında tepki verebilecek ve tepki ekranını açmak için zaman harcamak zorunda kalmayacaklar.

Varsayılan olarak kalp emojisiyle tepki verebilecek kullanıcıların farklı bir emojiyle tepki vermek istediklerinde tepki ekranını açmaları gerekecek. Bu özellik henüz geliştirme aşamasında olup, gelecekteki bir güncellemede kullanıma sunulması bekleniyor.