genel

Yeni CUPRA Formentor Türkiye'de Satışa Sunuldu! İşte Fiyat Listesi

Yeni CUPRA Formentor, tasarım ve donanımda önemli yeniliklerle Türkiye'de satışa sunuldu

Abone Ol

Doğuş Otomotiv’in distribütörlüğünü üstlendiği CUPRA markasının İspanya'nın Martorell şehrinde tasarlayıp ürettiği CUPRA Formentor, selefinin başarısının ardından Türkiye'de yeni versiyonu ile satışa sunuldu.

Yeni CUPRA Formentor, köpekbalığı burnundan ilham alan ön tasarımı, kaputa entegre edilmiş bakır renkli CUPRA logosu, markanın karakteristik üçgen gündüz sürüş farları, güncellenmiş Matrix LED far tasarımı ve 3D 'Infinite LED' arka stop lambalarıyla markanın yeni tasarım dilini yansıtıyor.

İç mekanında ise 10,25 inç dijital gösterge paneli ve 12,9 inç yenilenmiş multimedya sistemi gibi çeşitli tasarım ve donanım güncellemeleri öne çıkıyor.

Başlangıçta 1.5 eTSI hafif-hibrit (mHEV) motor seçeneği sunulan model, ilerleyen dönemlerde farklı güç ve aktarma seçenekleriyle de satışa sunulacak.

Tamamen yenilenen 18” ve 19” jant tasarımları, mat siyah, gümüş gri veya bronz renklerde tercih edilebiliyor. Ayrıca, Mat Magnetic Gri, Graphene Gri, metalik Magnetic Gri, Midnight Siyah ve Buzul Beyazı gibi gövde renklerine ek olarak, Fiord Mavi, Mat Century Bronz ve Mat Enceladus Gri renk seçenekleri de bulunuyor.

İŞTE FİYAT LİSTESİ CUPRA Formentor 1.5 eTSI (mHEV) 150 PS DSG lansmana özel 1.975.000

1.5 eTSI (mHEV) 150 PS DSG VZ-Line lansmana özel 2.290.000 TL'den

VZ 2.0 TSI 333 PS DSG 4Drive ise 3.990.000 TL'den satışa sunuldu