genel

Yeni Renault Captur ile Sürüş Keyfi ve Güvenlikte Yeni Bir Dönem Başlıyor

Yeni Renault Captur, geleneksel özelliklerini modern teknolojilerle harmanlayarak daha zarif ve sportif bir tasarım sunuyor, yüksek performanslı motor seçenekleri ve gelişmiş sürüş destek sistemleriyle güvenlik ve verimlilik sağlıyor

Abone Ol

Yeni Renault Captur, geleneksel özelliklerinin çoğunu koruyarak, bu unsurları modern teknolojilerle birleştirip yenilikçi bir görünüm ve donanım sunuyor.

Yeni Esprit Alpine donanım seviyesi, aracın iç ve dış tasarımında daha zarif ve sportif bir karakter kazandırırken, iç mekanda ise güncellenmiş döşemeler ve ekranlar yer alıyor.

Gelişmiş elektronik altyapı, Seviye 2 otonom sürüş yetenekleri ve Aktif Sürüş Yardımcısı gibi modern sürüş destek sistemleri sayesinde güvenlik seviyesi artırılmış durumda

Yeni Renault Captur, mild hybrid EDC 160 hp ve E-Tech full hybrid 145 hp motor seçenekleriyle piyasaya sunuluyor.

Daha keyifli ve dinamik bir sürüş deneyimi için şasi ve hidrolik direksiyon sistemi yeniden tasarlandı. Ayrıca, 4 farklı MULTI-SENSE sürüş modu, sürücülere en uygun sürüş tarzını seçme imkânı tanıyor.

145 hp gücündeki E-Tech full hybrid motor, 4,7 l/100 km yakıt tüketimi ve 10 g/km CO2 emisyonu ile yüksek verimlilik standartlarını karşılıyor. Bu motor, şehir içi kullanımlarda tam elektrikli bir otomobil kadar sessiz bir sürüş deneyimi sunuyor.

Mild hybrid EDC 160 hp motor seçeneği, segmentindeki en yüksek performansları sergilerken, 12 V mild hybrid teknolojisi ile düşük yakıt tüketimi sağlıyor.

OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ve opsiyona bağlı olarak sunulan 10,25 inçlik yeni gösterge ekranı, daha pratik bir sürüş deneyimi sunarken, iç mekandaki yeni döşemeler ve detaylar da tasarımı ön plana çıkarıyor.

Yeni Esprit Alpine donanım seviyesi, zengin sportif tasarım unsurlarıyla sürücüleri eşsiz bir deneyime davet ediyor.