genel

Yeni Renault Clio Cross Modelinin Donanım Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu!

Otomobil dünyasında güçlü bir konuma sahip olan Renault, araç tutkunlarının gözdesi olacak yeni modelini tanıttı. İşte Renault Clio Cross donanım özellikleri ve fiyat listesi…

Abone Ol

Fransız otomobil lideri Renault, yeni Clio Cross modeli piyasadaki en bütçe dostu SUV'u satışa sunmaya hazırlanıyor. 

Renault, SUV sınıfında istediği başarıyı yakalayamayınca, ikonik modeli Clio'nun ismini alarak yeni bir crossover modeli üretme çalışmalarına başladı.

Yeni adının Renault Clio Cross olacak bu tasarımın, pazarda rakiplerini sollayacağı iddia ediliyor. Özellikle Fiat Egea Cross'la kafa kafaya mücadele edecek olan Clio Cross, fiyat bakımından Egea Cross'tan bile çok daha ucuz olacağı belirtildi.

Renault Clio Cross'un nayilere ne zaman olacağı henüz bilinmiyor. Ancak, bu modelin asıl amacının uygun fiyatlı bir SUV olması ve tasarımsal anlamda mevcut Clio modelinden çok farklı olmayacağını ortaya koyuyır.

Renault Clio Cross, şehir içi seyahatler mantıklı bir seçenek olarak kullanılması için kollar sıvandı. Kompakt boyutları ve geliştirilmiş yapısı ile dar alanlarda ve araç yoğunluğu olan noktalarda rahat bir sürüş tecrübesi yaşatmayı hedefliyor.

Clio'nun modern ve şık tasarımıyla Clio Cross, kullanıcılarına estetik bir görünüm ve pratiklik sunmayı hedefliyor.

Renault Clio Cross'un iç alanında, Renault'nun diğer modellerinde olduğu gibi lüks kaliteli malzemeler ve kullanıcı dostu teknolojik donanımlar ile gelecek.

Güvenlik sistemleri konusunda da kapsamlı bir paket olacağı değerlendirilirken Renault Clio Cross, adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı ve otomatik acil frenleme sistemi gibi özellikler yerleştirilecek. Bu özellikler, sürüş konforunu ve güvenliğini artırarak araç içindekilerin güvenliği iki katına yükseltecek.