genel

Yeni Renault Kangoo Multix Görücüye Çıktı! İşte Sıfır Faizli Kredi Kampanyası..

Otomobil dünyasının lider markalarından biri olan Renault, Kangoo Multix'in geliştirilmiş sistemi olan 'iconic' paketi, görücüye çıktı. İşte yeni Renault Kangoo Multix fiyat listesi...

Abone Ol

14 farklı sürüş destek mekanizması, 775 litrelik depolaa alanı, 1.3 TCe 130 beygir benzinli motoru ile, otomatik ve manuel vites avantajlarıyla satışa çıkan araç, güncel Renault motorlar teknolojisiyle dizayn edilerek Euro 6E emisyon normunu üzerinde taşıyor. İkiye katlandığında geniş ve ferah bir alan yaratan arka koltuklarıyla düz bir zemin özelliği taşıyan araç, yüzde 15 daha fazla depolamı alanı sunuyor.

Söz konusu ikonik model, metalik terracotta kahve, bulut gri, yıldız siyah, arsenik gri, yıldırım mavi renklerinin yanı sıra, opak mineral beyaz renk tercihleriyle beraber toplamda 6 farklı renk seçeneğiyle birlikte müşterilerini bekliyor.

MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, "Otomatik ve manuel vites seçenekleriyle satışa sunulan Kangoo Multix'in belki de en önemli özelliklerinden birisi, sahip olduğu geniş iç hacmi. Böylece hem bir aile otomobili olduğunu kanıtlarken hem de iş profesyonellerinin ihtiyaçlarını maksimum düzeyde karşılayacağını gösteriyor" şeklinde konuştu. 

Lansmana özel 1 milyon 239 bin 900 liradan başlayan fiyatı ve 200 bin liraya 12 ay, yüzde sıfır faiz kampanyasıyla bugünden itibaren Türkiye'de bayilerde yerini alıyor.