genel

Yeni Renault Symbioz yolların tozunu attıracak! İşte fiyatı

Renault, C sınıfı SUV tasarımlı Symbioz modeli ile yolların tozunu attırmaya hazırlanıyor. İşte Renault Symbioz hakkında bilinmeyenler…

Abone Ol

Lider otomobil markalarından biri olan Renault’un uzun zamandır kullanıcılarının dört gözle beklediği yeni SUV modeli Symbioz piyasaya sürüldü.

Firmanın C sınıfı SUV araçlar içerisinde ismini hakkıyla taşıyacak modellerden biri olarak adlandırılan Symbioz rakiplerine fark atmaya geliyor.

Renault Captur ve Renault Austral ikilisinin ortya karışımı olarak adlandırılan Symbioz, Renault’a C sınıfında daha kuvvetli bir performans sergilemeye hazırlanıyor.

Sadece 4,41 m uzunluğundaki bu yeni ara, mevcut durumda Arkana (4,57 m) ve Austral’den (4,51 m) oluşan E-Tech hibrit serisini taşırken, E-Tech elektrikli serisini Megane ve Scenic E-Tech Electric ile devreye alıyor.

Bu uzunluktai bir araç için oldukça yeterli olan 624 litreye varan bagaj alanı ve katlanabilen kayar koltuklu alandan fazlasıyla tasarruf etmenize yardımcı olacak.

Güncel bir aile otomobili olarak adlandırılan Symbioz’un ağırlığı 1.500 kg’ın düşük . E-Tech hibrit 145 aktarma organına sahip olan bu yeni model Renaulution hareketinin son aracı olarak kompakt Renault araç serisi olarak listeleniyor.

Renault C sınıfı modellerini içinde tasarım, bağlantı ve verimlilik açısından profesyonelliği ve bilgeliği bir araya getiren Symbioz, hem kısa hem de uzun seyahatlerde oldukça üst düzey konforlu yolculuk yapmanızı sağlayacak.

Renault’un yeni tasarım anlayışını taşıyan Symbioz, yeni Scenic E-Tech electric ve Yeni Captur’un yolundan giderek onun ilzerini taşıyan bir araç.

Tüm bunların yanı sıra Renault Symbioz için ise lansmana özel sınıfındki diğer araçlara kıyasla bir fiyata görücüye çıkacağı da iddia ediliyor.