genel

Yeni Renk Seçeneğiyle Nissan Juke Resmen Tanıtıldı! İşte Fiyatı..

Lider otomobil markalarından biri haline gelen Nissan, Juke modelini baştan tasarlayıp, Türkiye pazarına sürdü. İşte Nissan Juke fiyat listesi...

Abone Ol

Nissan'dan paylaşılan resmi açıklamaya göre, şirketin Sunderland fabrikasında üretimi sağlanan Nissan Juke, ilk jenerasyonundaki ikonikliği sonrası müşteri ihtiyaçlarına yanıt vererek sarı dış renk seçeneğiyle yeniden satışa sunuldu.

ORTA KONSOL BAŞTAN YARATILDI Nissan'ın tasarımcıları ve mühendisleri, yeni sarı rengin dışında, baştan yaratılan orta konsol ve gösterge paneliyle araç içinde donanımı geliştirmek için Juke'un iç mekânında dikkat çeken düzenlemelere gitti. İç mekânda sunulan yeni donanımlartda konfor ve ergonomik geliştirmelere gidilirken, otomobilin bağlanabilirliği de daha büyük bir dokunmatik ekran ve gelişmiş teknoloji özellikleriyle yapılandırıldı.

RENK SKALASI Modelin, giderek artan renk listesinde 11 farklı tek renk ve 13 farklı çift renk kullanıcılarını bekliyor.

N-SPORT PAKETİ Aracın, N-Sport donanım seçenğinde, yeni sarı gövde rengin getirdiği çizgiler, siyah tavan, siyah yan aynalar, N-Sport jantlar ve dış dokunuşlar, ön ızgara ve A-B sütunları kontrastıyla daha da göz alıcı bir konuma sahip oluyor.

ULTRA GENİŞ EKRAN Modelin, ön tarafında gözlerden kaçmayan yenilik, merkezi bilgi-eğlence ekranının boyutunun daha da genişletilmiş olması. Tamamen 12,3 inç dokunmatik multimedya ekranı, ekranın en ucundaki dokunmatik hareketleri daha kolay yapabilmek ve aynı zamanda Juke müşterilerinin sevdiği kokpit duygusuna erişebilmek için sürücüye doğru 8 derece eğimli dizayn edildi.

YÜKSEL KALİTELİ ÇÖZÜNÜRLÜK  12,3 inç full TFT dijital gösterge bölümü yüksek kaliteli çözünürlük(1920x720 piksel) ile kullanıcının kendi isteklerine göre  ekranda bulunan bilgi kombinasyonunu gösterecek şekilde değiştirmesini sağlıyor.

İKİ FARKLI KADRAN SEÇENEĞİ Kadran görünümü iki farklı temel sistem arasında düzenlenbiliyor, klasik düzende iki kadran ve ek bilgiler içeren merkezi bir alan bulunurken, alternatif olarak, geliştirilmiş seçenEkte, eğimli ve üç boyutlu bir perspektif veren çift kadran üzerinde görüntülenen yol hızı ve motor devrini gösteriyor.

Yeni Nissan Juke ile tüm donanım seviyelerinde standart olarak kablosuz Apple CarPlay ve kablosuz Android Auto özelliği bulunuyor. DONANIM SEÇENEĞİ Platinum, N-Design ve Platinum Premium donanım paketlerinde de geliştirilmiş konfora sahip 'Kira Melanj' kumaş özelllikli koltuklar bulunuyor. Platinum Premium modellerindeki yeni koltuk malzemesi, parlak vurgulara sahip siyah yarı deri koltuğun tabanında ve arkasında kapitone efektli eklerle yer alıyor.

GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ Yeni Nissan Juke Genel Güvenlik Yönetmeliği'nin (GSR2) zorunlu kıldığı standart tüm teknolojik gereksinimlere ek olarak, Akıllı Hız Sabitleme sistemi, Akıllı Kör Nokta önleme sistemi de otomobil ile birlikte gelişmiş sürüş destek sistemleri arasına katılıyor. Araç, 'Genel Güvenlik Yönetmeliğine Uyumlu' olarak satışa sunuldu. Geliştirilmiş teknolojileri merkezine alan Nissan'ın 'Akıllı Şerit Takip Asistanı' özelliği yeni Juke'un tüm sınıflarında standart olarak yer alıyor.

ŞANZIMAN MEKANİZMASI Juke'un kaputunun altında 1.0 litrelik üç silindirli DIG-T turbo şarjlı benzinli motor bulunuyor. Kompakt ve hafif olan motor, Juke'a sahiplerinin beklediği sürüş keyfi özelliğini kazandırıyor. Nissan Juke, 115PS güç ve 200Nm maksimum tork üretiyor. Yalnızca benzinli ve otomatik şanzıman seçeneğiyle Türkiye'ye gelen model, sportif 7 ileri çift kavramalı (DCT) şanzıman ve sürüş modu seçenekleri (Eco, Standart, Sport) bulunuyor.

NISSAN JUKE FİYATLARI Yeni Nissan Juke 1 milyon 409 bin 900 liradan başlayan fiyatlar ve lansmana özel kampanya seçenekleriyle sınırlı süre için Nissan Yetkili Satıcıları'ndaki yerini aldı. Juke'un lansmana özel kampanyasında 100 bin lira nakit alım desteği ve 240 bin lira 12 ay yüzde 1,99 faizli kredi imkanı bulunuyor.