genel

Yeni Skoda Superb Göz Kamaştırdı! İşte Lansman Fiyatı..

Skoda, D sınıfında olan Superb’in yeni tasarımı Türkiye'ye giriş yaptı. İşte 2024 model Skoda Superb donanım özellikle ve fiyat listesi..

Abone Ol

Skoda, D sınıfındaki lider tasarımı Superb modelinin yeni neslini lansmana özel kampanyalı fiyatıyla Türkiye'de ön siparişe çıktı.

Ön satış sonrası, Haziran ayının ilk günlerinde yeni Skoda Superb, ülkemizdeki Skoda yetkili bayilerde tanıtılacak.

Skoda Superb’in giriş paketinde Elite donanımda Uzun Far Asistanı, Şerit Takip Asistanı, Arka Trafik Uyarı Sistemi, Şerit Değiştirme Sistemi, Güvenli Çıkış Sistemi, Ön Bölge Frenleme Asistanı, Sürücü Yorgunluk ve Dikkat Uyarı Sistemi, E-Call Acil Durum Çağrı Sistemi ve 8 Adet Hava Yastığı gibi tüm güvenlik ayrıcalıkları ile birlikte tanıtılıyor.

10,25 inç Dijital Gösterge Paneli​, 10 inç Bilgi-Eğlence Sistemi ve Geri Görüş Kamerası gibi birçok teknolojik özellik de kullanıcılarını memnun edecek gibi duruyor.

Superb Sedan 150 PS güç üretimi sağlayan 1,5 litrelik TSI mHEV hafif hibrit teknolojisine sahip motorun dışında, 265 PS güç üretimi yapan 2,0 litrelik TSI benzinli motorla veya 193 PS’lik 2,0 TDI dizel motor seçeneği sunuluyor.

Skoda Superb Sedan’da bulunan 2,0 litrelik motorlar, 4 çeker sürüşle entegre edilmiş durumda.

Skoda Superb Combi modeli ise, 1,5 litrelik TSI mHEV hafif hibrit model ile sunuluyor.

Skoda Superb Sedan, 1 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla müşterilere tanıtılırken, Yeni Skoda Superb Combi station wagon ise 2 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyatlardan satışa sunulacağı değerlendiriliyor.