genel

Yeni Toyota Proace City Türkiye'ye ayak bastı! İşte fiyatı..

Baştan aşağı yeniden tasarlanan Toyota Proace City Türkiye’ye adım attı. İşte Toyota Proace City yeni fiyatı ve modelin özellikleri…

Abone Ol

Toyota Professional ürün kategorisi altına üretilen Proace City modeli, yeniden tasarlanan Türkiye'ye adım attı.

Değiştirilen dış dizaynı ve binek otomobil araçlarına benzer görünümü ile Proace City, hem özel hem de iş hayatında kullanılabilir, fonksiyonel ve kullanıcı dostu özellikleri ile Proace City Cargo, kullanıcılarının iş hayatını ultra destek sağlamaya hazırlanıyor.

Proace City ve Proace City Cargo, yüksek verimliliğe sahip 1,5 litrelik dizel motor ile birlikte geliyor. Düşük yakıt harcaması ve yüksek verimliliği ile 1,5 litre dizel motor yeterli bir performans sergiliyor.

Proace City modelinde 130 HP güç ve 300 Nm tork üreten 1,5 litrelik dizel motor, 8 ileri otomatik şanzımanla standart bir donanıma sahip.

Bu özelliklerin yanı ısra yük taşıma odaklı Proace City Cargo'da ise 100 HP ve 250 Nm tork üreten 1,5 litre dizel motor, 6 ileri manuel şanzımanla sunulacak.

Yük taşıma odaklı geliştirilen Proace City Cargo, 3,9 metreküplük oldukça geniş bir yük bölümü ile sunulacak.

Buna ek olarak kullanıcılarına, yük bölümü alanını 4,4 metreküpe kadar yükselten akıllı yük taşıma çözümü 'Akıllı Kargo' özelliği gibi birçok farklı esnek taşıma özelliğini üzerinde taşıyor.

5 kişilik yolcu kapasitesiyle birlikte yük taşıma konusunda da iddialı olan Toyota Proace City ise, 877 kilograma varan yük taşıma kapasitesi sunuyor.

roace City'de Elektronik Park Freni, konforlu Toyota Manhattan kumaş döşeme koltuklar, 1/3-2/3 katlanabilir arka koltuklar, arka park sensörleri, 10 inç multimedya ekranı ve 6 adet hoparlör standart olarak sunuluyor.

Toyota'nın baştan yaratılan modeli Proace City, lansmana özel 1 milyon 195 bin liradan başlayan fiyatlarla Toyota mağazalarında tüketicilerini bekliyor.