genel

Yıldız Tilbe taklidini yapanlara sitem etti: Hepsini kınıyorum!

Abone Ol

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, TikTok'ta yaptığı yayında taklidini yapanlara sitem etti. Çocukken yüzünün sağ tarafının yandığını ve deformasyon oluştuğunu belirten Tilbe, 'Hepsini kınıyorum' dedi.

Yaptığı açıklamalar ve şarkı söyleme tarzıyla sürekli sosyal medyanın dilinde olan Yıldız Tilbe'den yıllar sonra itiraf geldi.

Dansları, tarzı ve konuşmasıyla farklı kişiliğini ortaya kıyan Yıldız Tilbe, ağzını yayarak kendisinin taklidini yapan kişileri kınadı.

Tilbe, Tiktok'taki hesabında, taklidini yapan insanlara, “Allah onların ağızlarını açsın ve bildiği gibi bıraksın'' dedi.

Ünlü şarkıcı Tilbe sözlerini, ''Çocukken yüzümün sağ tarafı yandı. Bir deformasyon oldu. Taklidimi yapanları kınıyorum” şeklinde noktaladı.

Sahne hareketleri, kıyafetleri ve makyajıyla marjinal bir tarzı olan 54 yaşındaki sanatçı, saçlarını çoğu kez kırmızı, mor, gri, sarı ve mavi gibi farklı renklere boyamıştı.

İki ay önce uzun saçlarını kısacık kestiren şarkıcı, Harbiye konserinde hayranlarına sürpriz yapmıştı. Konser öncesi değişen Tilbe, son olarak saçlarını sarıya boyatmıştı. Tilbe, son olarak asker traşı modelinde kestirdiği saçlarını "Hazır asker" notuyla Twitter hesabından paylaşmıştı. Kısa saç modasına uyan Yıldız Tilbe'nin yeni tarzı çok sayıda beğeni almıştı.

Yıldız Tilbe, karantina döneminde Instagram canlı yayınıyla hayranlarıyla bir araya geliyordu. Tilbe, yayında makyaj yaparken, “Ay ne güzel oldum. Hiç böyle makyaj gördünüz mü? Ben de görmedim. Dağılmıyoruz, dağıtıyoruz." demişti.