genel

Yükselen Otomobil Fiyatlarına Rağmen En Uygun Fiyatlı Araçlar Belli Oldu! İşte Detaylı Liste

Türkiye'de otomobil fiyatları hızla yükselirken, uygun fiyatlı araçlar da göz önüne çıkıyor. Şu anda Türkiye'de edinilebilecek en uygun maliyetli 5 otomobil merak konusu oldu. İşte bu merak edilen araçlar:

Abone Ol

Otomobil fiyatlarının hızla yükselmesiyle birlikte, uygun fiyatlı araçlar da öne çıkıyor. Şu anda Türkiye'de alabileceğiniz en ekonomik 5 otomobil ise ilgiyle bekleniyor. İşte dikkat çeken bu araçlar…

Mitsubishi Space Star

964.700 TL Mitsubishi'nin küçük otomobili Space Star, 964.700 TL'lik fiyatıyla listeye giren son model. Pratik özellikleri ve uygun fiyatıyla alıcıların ilgisini çekiyor.

Citroen C3

963.000 TL Citroen C3, 963.000 TL fiyatıyla küçük ve şirin bir hatchback arayanlar için ideal bir seçenek sunuyor. Yüksek konfor ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

Hyundai i10

Hyundai 905.000 TL Hyundai i10, 905.000 TL'lik fiyatıyla küçük hatchback segmentinde yer alıyor ve özellikle şehir içi kullanım için kompakt yapısı ile tercih ediliyor.

Dacia Spring

892.000 TL Dacia'nın elektrikli modeli Spring, 892.000 TL'den başlayan fiyatlarla, uygun maliyetli bir elektrikli araç arayanlar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

830.900 TL Fiat Panda, 830.900 TL'lik fiyat etiketiyle Türkiye'nin en ucuz yeni otomobili olarak öne çıkıyor. Küçük boyutları ve pratik yapısıyla şehir içi kullanıma uygun bir seçenek sunuyor

Fiat otomotiv firması, Türkiye'de uygun fiyatlı sıfır otomobil satın almak isteyen birçok vatandaşın dikkatini Egea Sedan modeli ile çekiyor. Çünkü Fiat Egea Sedan modeli, uygun fiyatının yanı sıra şık tasarımı ile pek çok insanın gündeminde yer alıyor.

Kia otomotiv firması ise, Stonic SUV otomobil modeli ile sıfır SUV satın almak isteyen birçok insanın ilgi odağı olabiliyor. Zira Kia Stonic modeli, pek çok farklı otomotiv firmasının sunduğu SUV modellerine kıyasla uygun fiyatlı olarak gündeme geliyor. Ayrıca bazı Fiat Egea Sedan versiyonlarından bile ucuz