genel

Yüzde 100 Elektrikli 3.Nesil Dacia Spring, Dizele Son Dedi!

Bursa'da üretilecek olan 3.Nesil Dacia Spring, Dizele Son Dedi İşte habere dair detaylar..

Abone Ol

Dacia'nın fiyat performans SUV'u Duster yenilendi. Ülkemizde de en çok satılan modellerden biri olan Duster'ın 3. nesli Bursa'da üretilecek. Araç daha kaslı görünse de boyutlarında bir değişiklik yok.

DİZEL GİTTİ HİBRİT GELDİ Yeni versiyonla veda edilen dizel motorun yerini, yarı hibrit TCe 130 versiyon alıyor. 1.2 litrelik üç silindirli motor, 48 voltluk yarı hibrit sistem ile 130 bg güç üretiyor ve önden çekişli ya da 4 çeker alınabiliyor.

1,6 litrelik 94 hp güç üreten benzinli motor ve 49 hp güç üretebilen elektrikli bir motora sahip tam hibrit seçenek ise, 1.2 kWh'lik bir batarya ve otomatik şanzıman ile alınabilecek. Açıklamaya göre bu versiyonla şehit içi sürüşlerde yüzde 80'e varan oranda elektrikli kullanım vadediliyor.

Tasarım olarak Bigster konseptinden yola çıkılan modelde , hibrit, benzinli LPG seçenekleri sunulacak. Avrupa fiyatının 20 bin Euro'dan başlaması bekleniyor.

Model 4 kişilik, geniş hacimli, %100 elektrikli otomobil olduğunu müjdeledi. Birçok kitleye kolay ve kaliteli mobiliteye erişim sağlıyor. Spring; yalınlığı, sağlamlığı ve ulaşılabilirliği bir araya getiren lüks bir 5 kapılı otomobil olarak alıcılarıyla buluşacak..