Güncel

Galatasaray'da Erken Seçim Olacak mı? İddialara Yanıt Geldi

Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, erken seçim iddialarını yalanlayarak yönetimin görevine başarıyla devam ettiğini söyledi

Abone Ol

Galatasaray'da erken seçim olup olmayacağına dair tartışmalara, başkan yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu açıklık getirdi. Sosyal medyada özellikle transfer dönemiyle ilgili eleştiriler alan ve erken seçim iddiaları ortaya atılan Galatasaray yönetimi hakkında konuşan Yelkencioğlu, bu söylentilerin doğru olmadığını ifade etti.

Yelkencioğlu, başkan Dursun Özbek’in güven tazelemek amacıyla seçim kararı alacağına yönelik iddiaları yalanladı. Kendi istifa iddialarına da cevap veren Yelkencioğlu, "İstifa etmeyi düşünmedim. Başarılı işler yapıyoruz ve Galatasaray için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Ayrıca, Cenk Ergün’ün istifasıyla ilgili konuşan Yelkencioğlu, Ergün'ün sosyal medyada kendisine ve ailesine yöneltilen hakaretler nedeniyle istifa ettiğini belirtti. Yelkencioğlu, bu konuda üzgün olduğunu dile getirirken, sık sık seçim kararı almanın yönetimi zayıflatacağını ifade ederek, "Sürekli seçim yaparsak, altı ayda bir seçim yapmamız gerekir" dedi.

Transfer eleştirilerine de değinen Yelkencioğlu, yapılan transferlerin haksızca eleştirildiğini söyledi. Osimhen transferini örnek gösteren Yelkencioğlu, "PSG ve Chelsea gibi dev kulüplerin bile alamadığı dünya çapında bir santrfor getirdik. Bu nasıl başarısızlık olabilir?" şeklinde konuştu.