Galatasaray'ın, Napoli'de kadro dışı kalan Nijeryalı forvet Victor Osimhen'i transfer etmek için girişimde bulunduğu bildirildi.

TSYD Havuzunda Başörtüsü Nedeniyle Yasaklanan Öğretmenden Suç Duyurusu Geldi TSYD Havuzunda Başörtüsü Nedeniyle Yasaklanan Öğretmenden Suç Duyurusu Geldi

Chelsea ile Napoli arasındaki bonservis müzakerelerinde anlaşma sağlanamaması ve Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerin geri çekilmesinin ardından, Osimhen serbest kaldı ve Serie A oyuncu listesine de dahil edilmedi.

Napoli yönetimiyle sorun yaşayan ve kadro dışı bırakılan Osimhen, Avrupa transfer penceresinin kapanması nedeniyle zorlu bir duruma düştü. İtalyan gazetesi Corriere dello Sport, Galatasaray'ın 25 yaşındaki forvet için harekete geçtiğini duyurdu.

Galatasaray'ın, Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve maaşının tamamını karşılamayı teklif ettiği ifade ediliyor. Osimhen'in maaşı 16 milyon Euro'yu aşıyor.

İtalyan basını, iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

2020'de Lille'den Napoli'ye 77,5 milyon Euro karşılığında transfer olan Osimhen, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Serie A'da sadece 25 maçta görev alıp 15 gol attı. Nijerya'nın ünlü forveti, Serie A'da dört yılda 108 maçta 65 gol ve 16 asist yaptı.

Victor Osimhen'in şuan güncel piyasa değeri 100 Milyon Euro