Güncel

Galatasaray'ın rakibi son dakika şokuyla belli oldu! Zalgiris'i Elerse...

Sarı-kırmızılılarımızın Şampiyonlar Ligi macerası hız kesmeden devam ediyor. Litvanya'nın Zalgiris ekibi ile karşılaşan Galatasaray, 2-2'lik ilk maçın ardından bu akşam rövanş mücadelesinde tur atlamak için ter dökecek. Peki, turu geçmeleri durumunda yeni rakip kim olacak? İşte karşılaşmanın ayrıntıları ve tüm heyecanı!

Abone Ol

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayarak taraftarlarını gururlandıran Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılıyor. Zalgiris ile ilk maçı deplasmanda 2-2 berabere tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, bu akşam taraftarlarının önünde tur için mücadele edecek. Heyecan dolu karşılaşmanın detayları herkes tarafından merakla bekleniyor.

Rakip Belli Oldu: Olimpija Ljubljana!

Galatasaray'ın turu geçmesi durumunda karşılaşacağı yeni rakip belli oldu: Sloven ekibi Olimpija Ljubljana! Litvanya ekibi Zalgiris'i elemesi halinde, Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya gelecek. Yeni rakip, taraftarlar arasında heyecanlı bekleyişin yeni konusu oldu.

90+2'de Turladılar: Olimpija Ljubljana'ya Dram Dolu Zafer!

Slovenya'nın Olimpija Ljubljana ekibi, 2. turda Bulgaristan temsilcisi Ludogorets ile mücadele etti. İlk maç 1-1 berabere biterken, rövanş karşılaşmasında sahasında 2-1'lik galibiyetle turladı. 90+2'nci dakikada atılan golle turu geçen Olimpija Ljubljana, adeta nefesleri kesti. Ludogorets'in 90+12'nci dakikada kaçırdığı penaltı ise gecenin dramı oldu.

Galatasaray Yeniden Zafer Peşinde!

Bu akşam oynanacak rövanş maçı ile Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Taraftarların yoğun desteği ve takımın kenetlenmiş duruşu, galibiyet için umutları artırıyor. Zalgiris karşısında alınacak bir galibiyet, yeni turda Olimpija Ljubljana ile olan karşılaşmanın kapılarını aralayacak.

Gözler bu akşam Galatasaray'da! Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dolu bir başarı hikayesi yazacak olan Sarı-Kırmızılılar, tüm Türkiye'nin desteğiyle sahada olacak.