Güncel

Galatasaray'ın yıldızları Davinson Sanchez ve Hakim Ziyech Kopenhag maçında oynayacak mı?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde son hafta mücadelesinde Kopenhag'a konuk olacak ve bu kritik maçı kazanması halinde adını son 16 turuna yazdıracak. Ancak, sarı-kırmızılı takımın yıldız oyuncuları Davinson Sanchez ve Hakim Ziyech'in durumu maç öncesinde merak konusu. Galatasaray'ın yıldızları Davinson Sanchez ve Hakim Ziyech Kopenhag maçında oynayacak mı? İşte detaylar...

Abone Ol

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde son hafta mücadelesinde Kopenhag'a konuk olacak ve bu kritik maçı kazanması halinde adını son 16 turuna yazdıracak. Ancak, sarı-kırmızılı takımın yıldız oyuncuları Davinson Sanchez ve Hakim Ziyech'in durumu maç öncesinde merak konusu.

Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez, bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalmıştı. Ancak bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştığı bildirildi. Sanchez'in, Kopenhag karşısında forma giyebilecek durumda olduğu belirtiliyor.

Öte yandan, Hakim Ziyech'in ise bireysel çalışma gerçekleştirdiği ifade edildi. Ziyech'in forma giyip giymeyeceği ise maç saatinde netleşecek. Her iki oyuncunun da Kopenhag maçı için kafilede olması bekleniyor.

Sanchez'in büyük olasılıkla sahada olacağı tahmin edilirken, Ziyech'in durumu maç saatindeki gelişmelere bağlı olarak belirlenecek. Galatasaray taraftarları, bu önemli mücadelede takımlarının yıldızlarının sahada olmasını umut ediyor. Maç saati yaklaştıkça oyuncuların durumuyla ilgili daha fazla bilgi verilecek.