2013 yılında Ayşegül Kalfa ile evlenen ve evliliğinde kriz olduğu iddiaları ile son zamanlarda sık sık gündem olan şarkıcı Serkan Kaya, konuk olduğu bir magazin programında boşanma iddialarına verdiği yanıt ile tepki çekti.

Boşanma iddiasını kesin bir dille reddeden Serkan Kaya, "Bizde bir laf vardır; 'Gelinliği ile giren kefeni ile çıkar' diye. Aile hayatımda sorunlu olduğumu düşünenler yanılıyorlar… Ölüm yoksa ayrılık da yok" diyerek, infial yarattı.

Sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkilerin ardından  açıklamada bulunan Serkan Kaya, kendini şöyle savundu:

"Dün yağmur, fırtına demeden Karadeniz Ereğli'de 350 bin insanımıza, sevenlerimize konser verdik zor şartlarda. Bunu neden konuşmuyoruz, yazmıyoruz? Ben İç Anadolu çocuğuyum, Sivaslıyım. Bizde eşlerine sevgiyle, aşkla bağlı olanların kullandığı bir cümledir o. Hepiniz de iyi bilirsiniz aslında bu cümleyi. Yorumlara baktım da yapılan bazı yorumlar cidden iğrenç. Ne kadar öfkelisiniz ne kadar ağzınız bozuk, ne kadar karalamaya çalışan vicdanınız var. Bizim evliliklerimiz çocuk oyuncağı değil. Ciddiye alırız yaşarız dibine kadar. Dileğimizde aşkımız süregelsin, ölene kadar. Herkese saygılar. (kötü kalpliler hariç)''

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Gram Altın Rekor Kırdı! Almalı mı, Satmalı mı? Gram Altın Rekor Kırdı! Almalı mı, Satmalı mı?

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi