Genç öğretmen Sema T., stresli geçen bir dönemin ardından arkadaşlarıyla birlikte bir otelde rahatlayıp eğlenmeyi planlıyordu. 31 Ocak'ta Beyoğlu'nda yer alan dört yıldızlı bu otelin hamamına girmeyi planlayan Sema T. ve arkadaşı, ne yazık ki beklenmedik bir kabusla karşılaştı. İddialara göre, Sema T. hamamın zeminindeki kırık gider kısmına düşerek ciddi şekilde yaralandı.

Acil Müdahale Yetersiz Kaldı

Olay yerinde bulunan otel görevlileri, Sema T.'ye ilk yardım sağlamak için sadece pamuk ve kağıt havlu getirdiler ve durumu yetkililere zamanında bildirmediler. Sema'nın ısrarları sonrası, 112 acil servisi aranarak genç öğretmen hastaneye kaldırıldı.

Bakan Tekin'den Fransız Okulları Haberine Sert Tepki: "Ahlaksızlar" Bakan Tekin'den Fransız Okulları Haberine Sert Tepki: "Ahlaksızlar"

Ciddi Sağlık Sorunları ve Dava

Hastanede yapılan ilk müdahalede Sema T.'nin üç parmağına tam 13 dikiş atıldı. Tendonları kopmuş, kıkırdakları ise parçalanmıştı. Ameliyat olması gereken genç öğretmen, otel yetkilileri ile iletişime geçerek yaşadığı mağduriyeti ve gelecekte çalışamayacak oluşu hakkında konuştu. Otel yetkilileri ise sadece spa ücretini iade etmekle yetindiler ve olayın sorumluluğunu kabul etmediler.

Suç Duyurusu ve Sonuç Bekleniyor

Genç öğretmen Sema T., yaşadığı bu talihsiz olay nedeniyle maddi ve manevi zararlar yaşadığını belirterek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Sema T., böylesine lüks bir otelde karşılaştığı bu kusur nedeniyle ameliyat olmak zorunda kaldığını ve manevi olarak da olumsuz etkilendiğini dile getirdi.