Milli Eğitim Bakanlığı'nda yaşanan son değişikliklerle birlikte Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Şener Doğan atandı. Atama, 11 ilin İl Milli Eğitim Müdürü değişikliğini kapsayan geniş çaplı bir düzenlemenin parçası olarak gerçekleştirildi.

Şener Doğan Kimdir?

1969 yılında Erzurum´un Tortum İlçesinde doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Erzurum´da tamamladı. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. Lisans Üstü Eğitimini Kocaeli Üniversitesi Eğitim Yönetimi Denetimi Teftiş Planlaması ve Ekonomisi Bölümü´nde tamamladı.

AÖF Kayıt Ücretlerine Şok Zam: Öğrenciler Yüksek Maliyetlerle Karşı Karşıya AÖF Kayıt Ücretlerine Şok Zam: Öğrenciler Yüksek Maliyetlerle Karşı Karşıya


2003-2013 yılları arasında Gebze Anadolu Sağlık Meslek Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerini, 27.02.2013 tarihi ile 2017 tarihleri arasında Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. 16.01.2017 tarihi itibarı ile Gebze İlçe Milli  Eğitim Müdürlüğü görevine başlamıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.