2024 YKS sonuçları ve istatistikler... Öğrenciler döküldü: Fen-matematik ortalamaları çakıldı 2024 YKS sonuçları ve istatistikler... Öğrenciler döküldü: Fen-matematik ortalamaları çakıldı

Bugün yurdun genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. Kuzey Ege kıyıları, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle Çanakkale'nin güneyi ve Balıkesir'in batı kıyılarında yağışlar yerel olarak kuvvetli olacak.

Cumartesi günü, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Kıyı Ege ve Marmara Bölgesi'nde yağışlar görülecek. Diğer bölgelerde parçalı bulutlu hava hakim olacak. Kıyı Ege ve Marmara bölgelerinde rüzgarın güneyden fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Pazar günü, Batı Akdeniz, Ege, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Marmara'nın güney kesimlerinde yağışlar devam edecek. Kıyı Ege ve Marmara'nın güneydoğusunda yağışlar kuvvetli olabilir. İç Anadolu, Ege'nin iç kesimleri ile Batı ve Orta Karadeniz bölgelerinde rüzgarın güneydoğudan fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıkları ise hafta sonunda ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Ankara'da en yüksek sıcaklık 22°C, İzmir ve İstanbul'da 23°C, Samsun'da 25°C, Antalya'da 24°C, Adana'da ise 29°C civarında olacak.

Hafta sonu hava durumu, yurdun batı ve iç kesimlerinde yağış ve kuvvetli rüzgar etkisiyle dikkat çekiyor. Hava sıcaklıkları ise mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.