Güncel

Hakkari'de Zap Suyu'na Devrilen Otomobilde Kaza: Öğretmen Hayatını Kaybetti, Polis Eşi Yaralandı

Hakkari'de meydana gelen üzücü kazada, polis memuru Cihat Yıldız'ın kullandığı otomobil Zap Suyu'na devrildi. Kazada, polis memuru Yıldız yaralanırken, öğretmen eşi Ayşe Koç Yıldız hayatını kaybetti.

Abone Ol

Hakkari'de meydana gelen üzücü kazada, polis memuru Cihat Yıldız'ın kullandığı otomobil Zap Suyu'na devrildi. Kazada, polis memuru Yıldız yaralanırken, öğretmen eşi Ayşe Koç Yıldız hayatını kaybetti.

Kaza, Hakkari-Çukurca kara yolu Olgunlar köyü yakınında meydana geldi. Polis memuru Cihat Yıldız yönetimindeki 06 ABH 29 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Zap Suyu'na devrildi. Olayın ardından AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti.

Bir bölümü suya giren araçtaki polis memuru Yıldız ile öğretmen eşi Ayşe Koç Yıldız, çevredeki vatandaşlar ve ekiplerin ortak çalışması sonucu araçtan çıkarıldı. İlk müdahaleleri yapılan çift, hemen Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, öğretmen Ayşe Koç Yıldız, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis memuru Cihat Yıldız'ın tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Kazanın ardından Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri, tamamen suya gömülen otomobilin bulunduğu bölgede arama çalışmalarına başladı.

Kazayı gören vatandaşlardan Fırat Artuş, kuzeninin yardım çağrısı üzerine olay yerine geldiklerini ve aracın suyun içinde ters durduğunu belirtti. Artuş, "Yaralıları araçtan çıkarmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Daha sonra aracı ters çevirdik. Yaralıları çıkardıktan sonra yola getirdik, ekipler müdahale etti. Birkaç dakika sonra araçları suya kapıldı." dedi.

Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcıları Buğra Karadağ ve Furkan Berber ile İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, hastaneyi ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Kazada hayatını kaybeden öğretmen Ayşe Koç Yıldız'ın cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından memleketi Antalya'ya gönderileceği öğrenildi.