Düşük KPSS puanıyla memur alımı başladı: Tarihler ve şartlar açıklandı Düşük KPSS puanıyla memur alımı başladı: Tarihler ve şartlar açıklandı

TikTok fenomeni Kübra Aykut'un intiharı sonrasında sevgilisi, avukat Enes Çetinkaya, sessizliğini bozdu. Aykut, Sultanbeyli'deki yaşadığı binanın 5. katından atlayarak hayatına son vermişti. Çetinkaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda sevgilisine olan özlemini ve acısını dile getirdi: "Bırakıp gittin... Üzmeyeceğim seni gitmeyeceğim demiştin..." sözleriyle duygularını ifade etti.

Kübra Aykut'un intiharından önce yazdığı mektupta, yaşama arzusunun tükendiğini ve kendisine iyi gelmediğini belirttiği ortaya çıktı. Aykut, sosyal medyada son yaptığı paylaşımlarda aşırı kilo kaybından bahsetmiş ve 44 kiloya düştüğünü açıklamıştı. Ayrıca, intihar öncesi evini temizlediği anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Bu trajik olayın ardından, Aykut'un sevgilisi Enes Çetinkaya'nın yanı sıra, Polat çifti de hastaneye koşarak Aykut'un ölümüne ilişkin incelemelere katıldı.