Güncel

Hırsız, Polis Memurunun Evine Girdi! 200 Bin TL'lik Vurgun Yaptılar

Samsun'da 9 aylık hamile bir kadın ve eşi, polis memurunun evine girip silah ve 200 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldı; gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi

Abone Ol

Samsun'da 9 aylık hamile bir kadın, kocası ve arkadaşlarıyla birlikte bir polis memurunun evine girerek silah ve değerli eşyalar çaldı.

Atakum ilçesinde, doğumuna yalnızca 10 gün kalan 19 yaşındaki Sultan K., dini nikahlı eşi Bilal E.Ö. ile birlikte arkadaşlarıyla birlikte bir hırsızlık gerçekleştirdi. Hırsızlar, evin kapısını bir aparatla açarak içeri girdi ve bir tabanca ile yaklaşık 200 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldı.

Olayın ardından, Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memurunun evine giren hırsızlar, buldukları silah ve eşyalarla kaçtı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, detaylı incelemeler ve teknik takiple hırsızların kimliğini hızla belirledi.

Ekipler, daha önce hırsızlık suçlarından sabıkası bulunan Sultan K., eşi Bilal E.Ö. ve yine hırsızlık geçmişi olan Raziye Y. ile akrabaları Samet K.’yi gözaltına aldı. Sultan K., Bilal E.Ö. ve Samet K., Samsun’da yakalanırken, Raziye Y. Kırıkkale'de düzenlenen bir operasyonla yakalandı.

Şüpheliler, polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Hamileliğiyle dikkat çeken Sultan K.'nın doğumuna yalnızca 10 gün kalması dikkat çekerken, Raziye Y.'nin 4 aylık bebeğiyle adliyeye gelmesi de gözlerden kaçmadı.