Gelişmiş dış tasarım ve sportif detaylar

Yeni Bayon, ön LED gündüz farları ve yeni tip ön tamponu ile daha sportif ve dinamik bir görünüm sergiliyor. Yenilenen radyatör ızgarası, aracın cesur duruşunu pekiştiriyor. Arkada ise yeniden tasarlanan tampon ve yeni stil 16 ve 17 inç jantlar, aracın dinamik görüntüsünü tamamlıyor.

Konfor ve teknoloji bir arada

Bayon'un iç mekanı, geniş ve kullanışlı bir tasarım sunuyor. Dijital kokpit ve üst düzey bilgi-eğlence özellikleri, her seviyede farklı boyutlarda ekranlarla geliyor. Giriş ve orta paketlerde 4,2 inç LCD gösterge ekranı bulunurken, en üst donanım seviyesinde 10.25 inçlik dijital ekran yer alıyor. Araçta ayrıca Apple CarPlay, Android Auto, kablosuz şarj cihazı, ön ve arka USB girişleri gibi özellikler standart olarak sunuluyor. Yüksek kaliteli bir müzik deneyimi için 6 hoparlörlü ses sistemi de mevcut.

Güvenlik özellikleriyle öne çıkıyor

Hyundai Bayon, şerit takip asistanı (LFA), ön çarpışma önleme (FCA) gibi yarı otonom sürüş özellikleri sunuyor. Bu sistemler, aracın güvenliğini artırmak için çeşitli uyarılar ve otomatik frenleme fonksiyonları içeriyor. Sürücü dikkat uyarısı (DAW), arka yolcu/ eşya uyarısı (ROA), akıllı hız limit asistanı (ISLA) gibi özellikler de tüm donanım seviyelerinde standart olarak bulunuyor ve Avrupa Güvenlik Regülasyonlarını karşılıyor.

Okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı başvuruları başlıyor? Tarih açıklandı Okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı başvuruları başlıyor? Tarih açıklandı

Motor seçenekleri ve donanım seviyeleri

Yeni Hyundai Bayon, iki farklı benzinli motor seçeneği ile geliyor. 79 beygir gücündeki 1.2 MPI benzinli atmosferik motor, 5 ileri manuel şanzıman ile sadece Jump donanım seviyesinde sunuluyor. Daha fazla verimlilik isteyenler için ise 100 beygir gücündeki 1.0 T-GDI turbo beslemeli motor, 7 ileri çift kavramalı DCT otomatik şanzıman ile birlikte sunuluyor. Bu motor, 100 kilometrede ortalama 5.8 litre yakıt tüketiyor ve 1.500 devirden itibaren 172 Nm tork üretiyor.