Güncel

İBB'nin İGDAŞ'a Ait Arazi Satışına AK Parti'den Tepki: Reklama Ayırdığınız 900 Küsur Milyon TL Yetmedi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Gaz Dağıtım AŞ (İGDAŞ) tarafından kullanılan Üsküdar'daki değerli bir araziyi satışa çıkarmış ve bu karara AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den büyük bir tepki geldi. Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İGDAŞ, neyi ödeyemedi de İstanbulluların en kıymetli arazileri satışa çıkarılıyor?" sorusunu sormuş ve İBB'nin reklam bütçesinin yetersiz olduğunu ima etmiştir.

Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Gaz Dağıtım AŞ (İGDAŞ) tarafından kullanılan Üsküdar'daki değerli bir araziyi satışa çıkarmış ve bu karara AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den büyük bir tepki geldi.

Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İGDAŞ, neyi ödeyemedi de İstanbulluların en kıymetli arazileri satışa çıkarılıyor?" sorusunu sormuş ve İBB'nin reklam bütçesinin yetersiz olduğunu ima etmiştir.

Satışa çıkarılan arazi, 14 bin 258 metrekarelik bir alana sahiptir ve ticaret ve konut imarına sahiptir. Arazi için açık artırma 12 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. İBB'nin bu kararı, İstanbul'da siyasi tartışmalara neden olmuş ve arazinin ne amaçla satışa çıkarıldığına dair soruları beraberinde getirdi.