Güncel

İmam Hatip Lisesi'nde taciz iddiası öğretmen kayıplara karıştı

Diyarbakır'da bir imam hatip lisesinde yaşanan taciz skandalı, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. 17 yaşındaki K.A. adlı kız öğrencinin, fizik öğretmeni E.G. tarafından fiziksel ve psikolojik tacize maruz kaldığı iddia edildi. Taciz olayının yaz tatilinde sokakta karşılaşmalarıyla başladığı ve öğretmenin öğrenci üzerinde baskı kurarak tacizlerine telefon yoluyla devam ettiği öne sürüldü.

Abone Ol

Diyarbakır'da bir imam hatip lisesinde yaşanan taciz skandalı, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. 17 yaşındaki K.A. adlı kız öğrencinin, fizik öğretmeni E.G. tarafından fiziksel ve psikolojik tacize maruz kaldığı iddia edildi.

Taciz olayının yaz tatilinde sokakta karşılaşmalarıyla başladığı ve öğretmenin öğrenci üzerinde baskı kurarak tacizlerine telefon yoluyla devam ettiği öne sürüldü.

Olayın ardından K.A., yaşadığı durumu polise bildirerek şikayette bulundu.

İhbar sonrası taciz şüphelisi öğretmen E.G.'nin kayıplara karıştığı, emniyetin okulda yaptığı incelemede öğretmenin iki gün rapor aldığı ve o günden sonra izine rastlanmadığı belirtildi. E.G.'nin daha önce de suç kaydının bulunması, olayın ciddiyetini daha da artırdı.