Premier Lig ekibi Aston Villa'nın radarına giren oyuncu, bu iddialarla futbol gündemine bomba gibi düştü. Youri Tielemans ve Pau Torres gibi önemli isimleri kadrosuna katan Aston Villa'nın, bu defa hedefindeki ismin Galatasaray'ın yeni yıldızı Zaniolo olduğu belirtiliyor. Zaniolo'nun Galatasaray'daki performansı, İngiliz kulübünün dikkatini çekti ve transfer iddiaları art arda geldi. Bu iddialar, Galatasaray taraftarları arasında da heyecanlı bir bekleyişin başlamasına neden oldu.

Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı

Teknik Direktör Unai Emery Zaniolo'yu İstiyor

Nicolo Zaniolo'ya olan ilgi sadece Aston Villa ile sınırlı kalmıyor. Teknik direktör Unai Emery'nin de İtalyan yıldızı kadrosunda görmek istediği ifade ediliyor. Zaniolo'nun sakatlık geçmişi, transferin risk faktörlerinden biri olarak görülse de, Sevilla'dan transfer operasyonlarının başına getirilen Monchi'nin bu riski alabileceği düşünülüyor.