Güncel

iPhone 17'den ilk bilgiler gelmeye başladı! O özellik ilk defa yer alacak...

Apple'ın 2025 yılında piyasaya sürmesi beklenen iPhone 17 serisinde, selfie kamerasında önemli bir iyileştirme yapılacağı iddia ediliyor. Analist Ming-Chi Kuo'ya göre, yeni seride Apple, ilk defa 24 MP çözünürlüklü bir selfie kamerası sunacak. Ancak bu gelişmiş kamera, maliyetleri artırabilir ve telefonun fiyatını yükseltebilir.

Abone Ol

Apple'ın iPhone 17 serisinde selfie kamerası için büyük bir yükseltmeye gideceği iddiaları teknoloji dünyasında heyecan yarattı. Deneyimli Apple analisti Ming-Chi Kuo, 2025 yılında piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 17'nin selfie kamerasında önemli bir iyileştirmeye gidileceğini belirtti. Bu iyileştirmenin, görüntü kaltesini artırırken, telefonun maliyetlerini de artırması bekleniyor.

Yeni Kamera

Apple, şu ana kadar selfie kameralarında 12 MP çözünürlük sunarken, iPhone 17 ile birlikte bu rakamı 24 MP'ye çıkaracak. Kuo, yeni modelde daha fazla ışık alımı sağlayacak 6P lens kullanılacağını ifade etti. Kullanıcılar daha kaliteli ve detaylı selfie deneyimine sahip olacak.

Maliyet Endişesi

Ancak bu iyileştirme, Apple'ın üretim maliyetlerini de artıracak. Kuo'ya göre, 12 MP+5P lens ile 24 MP+6P lens arasında yüzde 100 ila yüzde 120 arasında bir maliyet artışı olacak. 

Genius Lens Üretimi Devam Ediyor

Kuo, Apple'ın lens tedarikçilerinden biri olan Genius'un iPhone 17 için de lens üretimine devam edeceğini belirtti.