Yeni torba yasadan emeklilik düzenlemesi çıktı! İşte detaylar Yeni torba yasadan emeklilik düzenlemesi çıktı! İşte detaylar

İstanbul için memur alımı detayları

İş Bankası, İstanbul'da çeşitli ilçelerde görevlendirilmek üzere memur pozisyonunda personel arıyor. Ataşehir, Bağcılar, Bakırköy, Bahçelievler, Bayrampaşa, Başakşehir, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu ilçelerindeki şubeler için personel alımı yapılacak. İlan metninde, belirtilen ilçeler dışında ikamet eden adayların başvurularının dikkate alınmayacağı belirtildi.

Ankara için memur alımı detayları

Ankara'da ise memur alımları Altındağ, Çankaya, Pursaklar ve Yenimahalle ilçelerinde gerçekleştirilecek. Başvuruların sadece bu ilçelerde ikamet eden adaylar tarafından yapılabileceği belirtildi.

Başvuru şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, üniversitelerin dört yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmak ve 30 yaşını doldurmamış olmak (08.07.1994 ve sonrasında doğanlar başvurabilir) gibi genel şartlar aranıyor. Ayrıca, askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken 2025 Ağustos ayına kadar tecil ettirmiş olmak gerekiyor.

Sağlık durumu, Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmalı ve herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmamalı. Adayların adli sicil kaydı da temiz olmalı; affa uğramış olsa dahi herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmalı.

Daha önce İş Bankası'nın yaptığı Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarında en fazla iki kez başarısız olmuş ve bu sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış adaylar başvuruda bulunabilir.

Başvuru süreci

Başvurular, İş Bankası'nın internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştiriliyor. Adayların başvurularını https://ik.isbank.com.tr/is-ilanlari-listesi adresinden yapmaları gerekiyor.