UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Maccabi Tel Aviv ile eşleşmesi sonrası İsrail basınında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İsrailli yayın organı Walla, Beşiktaş ile Maccabi Tel Aviv arasındaki karşılaşmanın İstanbul'da değil, tarafsız bir sahada oynanabileceğini ileri sürdü.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde güçlü rakiplerle eşleşirken, İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'le ilgili olarak gündemi sarsacak bir gelişme yaşandı. Walla'nın haberine göre, bu maçın İstanbul'da oynanmasının mümkün görünmediği ve tarafsız bir sahaya taşınabileceği ifade edildi.

Basketbol Maçları Örnek Gösterildi

Haberde, Türk ve İsrail takımları arasındaki basketbol karşılaşmalarından örnekler verilerek, Maccabi Tel Aviv'in İstanbul'da oynaması planlanan maçlarının başka ülkelere taşındığına dikkat çekildi. Özellikle Maccabi Tel Aviv'in Litvanya'da, Anadolu Efes ile oynayacağı bir başka karşılaşmanın ise Letonya'da oynandığı belirtildi.

Malatya'da Menfeze Çarpan Otomobilde 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralandı Malatya'da Menfeze Çarpan Otomobilde 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralandı

Bu iddiaların doğrulanıp doğrulanmayacağı ise ilerleyen günlerde netleşecek. Ancak bu haber, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv mücadelesine dair tartışmaları alevlendirmiş durumda.