ÖBA'daki o semineri alan öğretmenlere 11.508 TL ödenecek ÖBA'daki o semineri alan öğretmenlere 11.508 TL ödenecek

İsrail, abluka altına aldığı Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına devam ederken, milletvekili Halevi'den kritik bir açıklama geldi. Halevi, İsrail ordusunun Gazze'de neredeyse hiçbir stratejik başarı elde edemediğini belirtti.

Milletvekili Halevi, İsrail Meclis televizyonuna yaptığı açıklamada, Gazze'deki saldırıların sonuçlarının çok kötü ve çok zayıf olduğunu söyledi. Halevi, İsrail ordusunun Gazze'de neredeyse hiçbir stratejik başarı elde edemediğini vurguladı.

Halevi, Gazze'deki saldırılardaki başarısızlığın ordu ve hükümete ait olduğunu belirterek, aynı yaklaşımın Hizbullah’a karşı da yararlı olmayacağını ve benzer bir başarısızlığın önlenmesi için Lübnan’a yönelik topyekün bir saldırının ertelenmesi gerektiğini kaydetti.

Likud üyesi Halevi, 17 Mayıs’ta İsrail'in Kanal 14 televizyonuna yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi'nde Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının herhangi bir tugayını "yok edemediğini" belirterek, "tüm Hamas ve İslami Cihad tugaylarının aktif olduğunu" söylemişti.