Güncel

İstanbul'da Lüks Ferrari Kazası, Sinan Urfalı'nın 10 Milyon Liralık Aracı Kullanılamaz Hale Geldi

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ünlü iş adamı Sinan Urfalı'nın lüks otomobiliyle seyir halindeyken, yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptığı öğrenildi.

Abone Ol

Olay, saat 11.30 sıralarında Eyüpsultan Kemerburgaz-Göktürk yolunda gerçekleşti. 34 S 9909 plakalı ultra lüks Ferrari marka aracıyla seyir halinde olan Urfalı, Göktürk yönüne doğru giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.

Yaklaşık 10 milyon lira değerindeki araç, bariyerlere çarparak kullanılamaz hale geldi. Urfalı'nın şahsi sağlığı ise kazadan yara almadan kurtuldu. Olayın hemen ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, Urfalı'nın sağlık kontrolünü yaptıktan sonra sağlık durumunun iyi olduğunu belirleyerek ayrıldı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Ferrari, trafik çekicisi yardımıyla olay yerinden kaldırılarak emniyet otoparkına götürüldü. Kaza nedeniyle kısa süreli bir trafik yoğunluğu oluştu. Alkol muayenesi için araç içinde beklerken Urfalı, güneşliği indirerek basın mensuplarına görüntü vermek istemedi. Daha sonra olay yerine gelen bir arkadaşının aracına binerek hızlı bir şekilde ayrıldı.

Bu kaza, Sinan Urfalı için trajik bir anı daha ekledi. Eşi Burcu Gündoğar Urfalı'nın 2018 yılında Birleşik Arap Emirlikleri'nden İran'a dönüşteki özel jet kazasında hayatını kaybettiği hatırlattı.