YKS Tercih Kılavuzu Yayımlandı YKS Tercih Kılavuzu Yayımlandı

Kırıkkale'de bir adam, gece evine döndüğünde karısını başka bir erkekle yakaladı, ardından olay yerinde büyük bir karmaşa yaşandı. Öfkelenen adam, karısını su anahtarıyla dövdükten sonra yanındaki şahsı bıçakladı. Polis müdahalesiyle olayın ardından gözaltına alınan adamın, karısını darp ettiği ve yanındaki kişiyi bıçakladığı öğrenildi.

Olay, Çalılöz Mahallesi Ahmet Ayık Caddesi'nde meydana geldi. Eve dönen H.Ç., karısı F.Ç. ile sevgilisi olduğunu düşündüğü İ.E.'yi birlikte yakaladı.

Kocasının öfkesiyle karşı karşıya kalan F.Ç. ve İ.E., H.Ç.'nin saldırısına maruz kaldı. Öfkeli koca, su anahtarıyla karısını dövdü ve yanındaki adamı bıçakladı. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

Yaralılar, acil sağlık ekiplerince hemen müdahale edilerek ambulanslarla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak bıçaklanan İ.E.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi. Diğer yandan, karısını döven adamın emniyet güçleri tarafından gözaltına alındığı ve işlemlerinin sürdüğü aktarıldı. Kadının sağlık durumunun ise iyi olduğu ifade edildi.