Güncel

İYİ Parti'den gündem olacak açıklama: İmamoğlu ve Yavaş artık CHP'nin belediye başkanlarıdır

Son zamanlarda CHP ile yaşadığı gerilim ile gündemden düşmeyen İYİ Parti'den çok konuşulacak yeni açıklamalar geldi. İYİ Parti Milletvekili Ümit Özlale, "Ekrem ve Mansur Bey, bizim için artık CHP'nin belediye başkanlarıdır. Biz onları seçimde desteklemezsek, bu bizim için bir tezat oluşturmaz." dedi.

Abone Ol

26 Ağustos'ta Afyonkarahisar'dan yaptığı konuşma ile gündem olan İYİ Parti lideri Akşener'in isim vermeden CHP'ye yüklenmesi siyaset arenasını hareketlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nu koltuk sevdalısı olmakla, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı da cesur davranmamakla suçlayan Akşener, "Asıl sorunun kendi saflarımızda olduğunu göremedim" diye konuştu. 

Seçimlerin faturasının kesildiği CHP'ye yönelik son açıklama İYİ Parti'li Ümit Özlale'den geldi. Özlale, CHP ile yaşanan gerilimi daha da tırmandıracak şu açıklamalarda bulundu:

"Ekrem ve Mansur Bey, bizim için artık CHP'nin belediye başkanlarıdır. Biz onları seçimde desteklemezsek, bu bizim için bir tezat oluşturmaz."

''KONUŞURSAM TT OLURUZ''

"Rahatlıkla kazanabileceğimiz seçimi kaybettik. Mart başında hangi anket şirketine bakarsanız bakın Erdoğan karşısında kazanması en zor adayı bize aday olarak son ana kadar saklayıp ondan sonrasında da söylediler. Yaşananları biraz daha açabilirim konuşursam da TT oluruz"