Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde kabine toplantısındaki masadaki konular büyük önem taşıyor.

Enflasyon Verileri ve Ekonomideki Gelişmeler

Sosyal yardım ödemeleri belli oldu! İşte kalem kalem yeni ödemeler... Sosyal yardım ödemeleri belli oldu! İşte kalem kalem yeni ödemeler...

Beştepe'de düzenlenecek kabine toplantısının ana maddelerinden biri de ekonomide meydana gelen son değişiklikler. Haziran ayı verileri ile beraber enflasyon oranı aşağı yönde bir seyir izledi. Toplantıda, son raporlara göre enflasyon ve fahiş fiyata yönelik alınacak önlemler üzerinde durulacak, görüşler değerlendirilecek.

Terörle Mücadele Operasyonları

Söz konusu toplantıda, bönemli başlıklar arasında terörle mücadele operasyonları yer alıyor. Yurt içi ve sınır ötesi operasyonlardaki son gelişmeler masaya yatırılacak.

İsrail-Gazze Saldırısı

Suriye ile normalleşme adımlarının da atılması kabine toplantısının gündeminde, İsrail'in Gazze'ye yönelik yapmış olduğu saldırıların engellenmesi için gelişmeler üzerinde durulacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son günlerde diplomasi trafiği bir hayli yoğundu. Kazakistan'daki Şanhay İşbirliği Örgütü Devlet Başkanları Zirvesi sonrası merika Birleşik Devletleri'nde NATO Liderler Zirvesi'nde yer aldı. Kabine toplantısında yapmış olduğu görüşmeler de masadaki yerini alacak.