Güncel

Kamuya yeni memur alımı yapılacak! 33 bin lira maaş, lise mezunu olmak yetiyor

Türkiye genelinde kamu kurum ve kuruluşları, lise mezunu adaylar arasından 1123 yeni personel alımı yapacağını açıkladı. En düşük maaş ise 33 bin lira olacak

Abone Ol

Kamu kurumların;, büro personeli, temizlik görevlisi, hizmetli, şoför, güvenlik görevlisi, teknisyen, uzman erbaş ve destek personeli gibi bir çok kadroda alım yapılacak

Başvuru Koşulları ve Şartları

Kamu sektörüne yapılan bu alımlar için başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları ve atanacakları pozisyonları yerine getirmeye engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor. 

Hangi Kurumlar Alım Yapacak?

Alıma dahil olan kurumlar arasında Düzce Üniversitesi, HSK, Ticaret Bakanlığı, Danıştay Başkanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Ege Üniversitesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Sultangazi Belediyesi yer alıyor. Ayrıca Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) gibi önemli kurumlar da personel alımı yapacak.

Başvuru Süreci

Adaylar, ilgili kurumların internet siteleri üzerinden başvuru yapabilecekler. Başvuru süreçleri ve tarihleri, kurumların resmi web sayfalarında detaylı olarak açıklanacak.