Güncel

Kara yollarında bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ederken bazı noktalarda hız yapılmaması, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda çağrı yapıldı.

Abone Ol

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu verilerine göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları 1-5. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmalarından kaynkalı Adana güzergahı araç geçişi kapatılarak ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü şekilde kullanıma sunuluyor.

İşte Yol Yapım Çalışmalarında Son Durum

  • Ankara-Çankırı yolunun 13-16. kilometrelerindeki yol yapım çalışmalarından kaynaklı ulaşım kontrollü bir şekilde devam ediyor.
  • Denizli-Tavas-Muğla yolunun 60-61. kilometrelerindeki patlatmalı kazı çalışmasından kaynaklı 14.00-16.00 saatlerinde aralıklarla araç geçişine izin veirlmeyecek.
  • Kırklareli-Dereköy yolunun 0-3. kilometrelerindeki yol yapım ve onarım, Söğüt-Korkuteli yolunun 2-6. kilometrelerindeki muhtelif noktalarda yol yapım çalışmalarından kaynaklı sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine kontrol etmeleri gerektiği konusunda uyarı verildi.

  • Nevşehir-Ürgüp yolunun 20-25. kilometrelerindeki yol yapım, Havza-Merzifon-Osmancık yolunun 56-58. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla söz konusu noktalarda ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü şekilde gerçekleştiriliyor.
  • Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 34-39. kilometrelerindeki asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım İnegöl-Bursa güzergahı üzerinden iki yönlü olarak devam ediyor.
  • Bingöl-Solhan yolunun 35-38. kilometrelerindeki üstyapı yenileme, Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16. kilometrelerindeki muhtelif noktalarda yol yapım çalışması olduğundan bu bölgelerde ulaşım denetimli olarak sürdürülüyor.