Güncel

Kayseri'de Korku Saçan Çeteyi Polis Çökertti: 9 Gözaltı

Kayseri'de, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, 6 farklı suçu birlikte işleyen 9 kişi yakalandı.

Abone Ol

Kayseri'de, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, 6 farklı suçu birlikte işleyen 9 kişi yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uzun süreli saha ve kamera incelemeleri sonrasında şüpheli kişilerin 'kasten yaralama', 'mala zarar verme', 'tehdit', 'genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması', 'suçluyu kayırma' ve '6136 sayılı kanuna muhalefet' gibi suçları grup halinde işlediğini belirledi.

Polis, şüphelilerin kaldığı 12 adresi tespit etti ve 70 polis memurunun katılımıyla operasyon düzenledi. Evlerde gerçekleştirilen aramalarda; 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 68 adet tabanca fişeği ve 15 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 6'sı, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, şüpheli şahısların bir dükkanı kurşunladıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.