Güncel

Kendine zarar verdiği için hastaneye kaldırılan Bahar Candan tekrar dört duvar arasında

Bahar Candan, kendine zarar vermesi nedeniyle hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavisinin tamamlanmasıyla yeniden cezaevine döndü. Ablası Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakılmasının ardından Bahar Candan, cezaevinde kendine zarar vermişti. Her iki kardeş, 16 Kasım 2023 tarihinde "kara para aklama" ve "suç örgütüne üye olma" suçlarından tutuklanmışlardı.

Abone Ol

Televizyonda bir moda yarışması programıyla şöhrete kavuşan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, 16 Kasım 2023 tarihinde 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçundan tutuklanarak hapishaneye gönderilmişti.


KENDİSİNE ZARAR VERDİ


Ablası Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle tahliye olmasının ardından Bahar Candan, kendisine zarar verdi ve hastaneye kaldırıldı.


CEZAEVİNE GERİ DÖNDÜ


Candan, tedavisinin tamamlanmasının ardından bugün tekrar cezaevine götürüldü.


22 ZANLIYLA İLGİLİ İDDİANAME AÇIKLADI


Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Alisya Bahar Candan ile kamuoyunda "Nihal Candan" olarak tanınan ablası Gülnihal Çiçek'in aralarında bulunduğu 22 şüpheli hakkında "suç örgütüne üye olmak", "dolandırıcılık" ve farklı suçlardan iddianame hazırlanmıştı.


44 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR


İddianamede, Alisya Bahar Candan'ın "suç örgütüne üye olmak" ve "dolandırıcılık" suçlarından 14 yıldan 44 yıla kadar, Gülnihal Çiçek'in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor.