Galatasaray'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı ekipten ayrılmaya hazırlanıyor. Milli futbolcuya 3 takımdan resmi teklif geldiği öğrenildi. Deneyimli kanat oyuncusu, EURO 2024 sonrası kararını verecek. Öte yandan Galatasaray'ın Kerem için belirlediği bonservis bedeli de belli oldu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Kerem Aktürkoğlu'na şu ana kadar İspanya'dan Real Sociedad, Rusya'dan Spartak Moskova ve Suudi Arabistan'dan bir kulüpten resmi teklif geldi. Transfer görüşmeleri, Kerem'in yeni menajeri tarafından yürütülüyor.

Kerem'in Tercihi İspanya

A Milli Takım'la EURO 2024'te boy gösterecek olan 25 yaşındaki yıldız oyuncu, kariyeri için İspanya'yı doğru adım olarak görüyor. Bu nedenle, Kerem Aktürkoğlu'nun tercihinin Real Sociedad olacağı tahmin ediliyor.

Çin menşeli araçlarda vergi düzenlemesi! O kişiler muaf olacak Çin menşeli araçlarda vergi düzenlemesi! O kişiler muaf olacak

Kerem Akturkoglu Depophotos 2143738 Dcgm

Galatasaray'ın Bonservis Bedeli

Başarılı kanat oyuncusunun transferi konusunda kolaylık göstermesi beklenen Galatasaray, 10 milyon Euro'nun üzerinde gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak.

Kerem Aktürkoğlu'nun bu transfer kararını EURO 2024 sonrası verecek olması, futbolcunun performansını ve piyasadaki talebi de etkileyecek gibi görünüyor. Sarı-kırmızılı ekibin, oyuncunun kararını bekleyerek en iyi teklifi değerlendireceği belirtiliyor.